NAC Breda is vol vertrouwen over ontmoeting met SC Heerenveen

12 december 2014 om 14:15
nl
De 1-0 overwinning op Cambuur Leeuwarden heeft NAC Breda zoveel goeds gedaan dat de club vol vertrouwen is in de ontmoeting met SC Heerenveen. Het publiek in Breda blijkbaar ook want het Rat Verlegh stadion is zaterdagavond zo goed als uitverkocht voor de laatste thuiswedstrijd dit jaar.
Geschreven door

Trainer Eric Hellemons houdt vast aan het 'succes van Leeuwarden' en start met de spelers die de 0-1 overwinning tegen Cambuur uit het vuur sleepten.
"Wij hebben daar natuurlijk veel zelfvertrouwen van gekregen, dat heb ik wel gemerkt in de gesprekken met de spelers", aldus Hellemons. "Dat gevoel van toen moeten we meenemen in het duel met Heerenveen. Als we winnen, hebben we meteen aansluiting met Heerenveen want dan is het verschil nog maar twee punten. Maar eerst maar eens winnen. Dat zou geweldig zijn."
GemotiveerdErik Falkenburg maakte in de winnende wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden het enige doelpunt. "Dat was natuurlijk een heerlijk moment. En toen we terugkwamen bij het stadion stonden daar vierhonderd supporters met fakkels en zo. Geweldig. Dat werkt wel heel erg motiverend voor de wedstrijd tegen Heerenveen", aldus Falkenburg.  
Demy de ZeeuwDe selectie van NAC Breda is helemaal fit. Aanvaller Stipe Perica traint al de hele week mee, net als Demy de Zeeuw. De oud-international houdt zijn conditie op peil bij NAC.
Eric Hellemons zou De Zeeuw er graag bij hebben. "Hij traint tien dagen mee en dan gaan we om de tafel zitten. Eens kijken wat Demy er van vond en wat wij er van vonden. Als we hem willen hebben, moet er geld op tafel komen maar dat is altijd als je kwaliteit wil hebben. En geld is natuurlijk wel een probleem bij NAC. Eens zien hoe we dat gaan doen."
NAC Breda speelt zaterdagavond in eigen stadion tegen SC Heerenveen. De wedstrijd begint om halfacht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.