Solliciteren nieuwe stijl: Juliette (23) uit Berghem plaatst advertentie in de krant

12 december 2014 om 14:26 • Aangepast 21 november 2020 om 21:05
nl
Als jonge, opgeleide vrouw is het in deze tijden niet vanzelfsprekend dat je een baan kunt vinden. Dat ondervond ook Juliette van Nuland (23) uit Berghem. Zij besloot daarom de portemonnee te trekken en een advertentie in de krant te plaatsen. En dat lijkt succes te hebben.
Profielfoto van
Geschreven door

Noem het solliciteren nieuwe stijl. Juliette adverteerde onder meer in weekkrant De Sleutel en in het Brabants Dagblad. "Voor jonge mensen die nog niet veel ervaring hebben, kan het heel moeilijk zijn werk te vinden. Op deze manier wil ik daar ook aandacht voor vragen."
Op 16 maart loopt haar huidige arbeidscontract af, maar haar initiatief lijkt te werken. "Ik heb een stortvloed aan mails ontvangen, ook van bedrijven. Op korte termijn mag ik een paar keer op gesprek komen." Het enige nadeel aan haar manier van solliciteren lijkt het financiële plaatje te zijn. "Het heeft me inderdaad aardig wat geld gekost."
TwitterOp Twitter krijgt Juliette ook hulp in haar zoektocht. “Adverteren werkt, hele stoere actie”, schrijft Twan Vrijsen. Klaas Klok voegt daaraan toe: “Topinitiatief van deze dame met ballen!”

Wachten op privacy instellingen...

Een tweet waarin wordt gevraagd om Juliette trending topic te maken op Twitter is ruim zevenhonderd keer geretweet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.