Nepagenten dwingen automobilist te stoppen bij Moerdijk en stelen zijn BMW

12 december 2014 om 18:49
nl
Twee nepagenten hebben donderdagavond de auto van een 42-jarige Poolse man gestolen. Dat gebeurde op een parkeerplaats langs de snelweg A16 (Rotterdam-Breda), vlakbij de Moerdijk.
Geschreven door

Het slachtoffer reed donderdag om acht uur in zijn BMW toen er een Peugeot 107 naast hem kwam rijden. In de auto zaten twee mannen, de bijrijder toonde een politiepas en gaf een stopteken.
Het slachtoffer dacht dat het echte agenten waren en deed wat hem gevraagd werd. De nepagenten zeiden dat de automobilist te hard reed en een boete kreeg.
Blouse, stropdas en broekHet slachtoffer gaf aan dit niet te kunnen betalen. Dit was voor de nepagenten reden om de auto in beslag te nemen. Toen ze wegreden bleef het slachtoffer verbaasd achter. Toen hij later de politie belde bleek dat hij was opgelicht.
De politie zoekt getuigen. Een van de mannen droeg een witte blouse met de tekst ‘politie’. Ook droeg hij een blauwe stropdas en broek. Aan zijn riem hing een busje pepperspray en een op een vuurwapen lijkend voorwerp.
De man was blank en had kort, donkerblond haar dat opzij was gekamd. Hij had een smal gezicht. De ander man was ook blank en had kort zwart haar, plat op zijn hoofd. Allebei de mannen zijn tussen de 30 en 35 jaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.