Anouk Maas en Marjolein Teepen genomineerd voor Musical Awards 2015

12 december 2014 om 22:10 • Aangepast 21 november 2020 om 21:04
nl
De nominaties voor de Musical Awards 2015 zijn vrijdagavond bekend gemaakt. Vijf Brabantse musicalacteurs zijn genomineerd in verschillende categorieën. Anouk Maas uit Tilburg en Marjolein Teepen uit Deurne maken kans op een prijs voor hun hoofdrol.
Profielfoto van
Geschreven door

Anouk Maas is genomineerd in de categorie ‘vrouwelijke hoofdrol in een grote musical’. Ze speelt in de musical Flashdance van Albert Verlinde uit Cromvoirt. "Wat een eer!", juicht ze op Twitter.

Marjolein Teepen maakt kans op een prijs in de categorie ‘vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical’. Het gaat om de musical De Kleine Blonde Dood, ook van Verlinde.
Aanstormend talentIn de categorie ‘vrouwelijke bijrol in een grote musical’ is Marleen van der Loo uit Eindhoven genomineerd voor haar rol in Love Story.
Terence van der Loo uit Den Bosch is genomineerd in de categorie ‘aanstormend talent’, net als Nina van Overbruggen uit Helmond. De nu in Tilburg woonachtige Van Overbruggen speelt een rol in de musical Een Wintersprookje.
De Kleine Blonde Dood strijdt met Vijftig tinten… de parodie en Een Wintersprookje om de titel ‘beste kleine musical’.
TeleurgesteldTony Neef maakt kans op een prijs voor zijn rol in Verlindes musical Sonneveld en Clayton Peroti voor zijn rol in Dreamgirls, ook een productie van Verlinde. "Ik ben blij met alle nominaties voor onze musicals", schrijft Verlinde op Facebook.
Maaike van Widdershoven uit Oss is teleurgesteld dat The Sound of Music niet genomineerd is. "Met 5 en 4 sterren bejubelde recensies. Daar mag je best van balen!"

Wachten op privacy instellingen...

De prijzen worden woensdagavond 7 januari uitgereikt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.