Actie Voedselbank in Veldhoven groot succes: kapster gaat straatarme Brabanders gratis knippen

15 december 2014 om 14:37 • Aangepast 21 november 2020 om 21:03
nl
Het liep maandagochtend storm bij het inzamelingspunt in Veldhoven voor de Voedselbank. Tientallen mensen doneerden producten die duizenden straatarme Brabanders goed kunnen gebruiken. Kapster Lianne Sanders was er ook bij en maakte een hartverwarmend gebaar.
Profielfoto van
Geschreven door

De eigenaar van Kapsalon Looks in Veldhoven wil een aantal Brabanders dat staat ingeschreven bij de Voedselbank, een gratis knipbeurt aanbieden. “Het is voor hen ook belangrijk dat ze er een beetje verzorgd uitzien. Als ze aan het einde van de week een voedselpakket krijgen aangeboden, wil ik daar graag een bon voor onze kapsalon bij geven”, aldus Sanders.

Wachten op privacy instellingen...

Karavaan in ValkenswaardMaandagmiddag was de inzamelingsactie bezig in Valkenswaard. Ongeveer 8000 Brabanders, waaronder ook kinderen, zijn afhankelijk van de Voedselbank. De Voedselbank heeft een tekort aan levensmiddelen die lang houdbaar zijn en heeft jouw hulp hard nodig.
De afgelopen dagen lieten veel Brabanders zich al van hun beste kant zien. Zo hielpen jong en oud met doneren en gaf de gemeente Moerdijk zelfs een hele vrachtwagen met spullen.

Kom langs!Jij kunt ook helpen, we zijn specifiek op zoek naar deze tien producten. Die kun je doneren bij de drie inzamelpunten in Son, Roosendaal en Tilburg. We begrijpen dat niet iedereen in de buurt van die punten woont, daarom rijden we deze week ook rond door de provincie. Op welke plaatsen we deze week te vinden zijn, lees je hier.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Wil je meer weten over wat je kunt doen en voor wie je het doet? Bekijk omroepbrabant.nl/voedselbank

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.