Georginio Wijnaldum wil bij PSV blijven om kampioen te worden: 'Ik ga in de winter niet weg'

14 december 2014 om 19:39
nl
Georginio Wijnaldum wil in Eindhoven blijven om kampioen te worden met PSV. Van een transfer in de winterstop ziet hij het niet zo snel komen, zo meldt hij zondag aan Omroep Brabant. "Ik wil de titel pakken en dat gaat niet als je vertrekt."
Geschreven door

Technisch directeur Marcel Brands liet eerder op de dag voor de camera's van de NOS weten deze winter aan geen enkele transfer mee te werken. Brands wil de huidige ploeg, met daarin ook sterspeler Wijnaldum, in stand houden.
"Jullie hebben het gehoord", grapte de middenvelder. "Er gaat niemand weg en ik dus ook niet." Wijnaldum speelde zondag tegen FC Twente een uitstekende wedstrijd en maakte ook één van de twee Eindhovense treffers.
'Al wel beter gespeeld'"Ik vind dat ik veel beter kan", aldus de voetballer. "Ik speelde wat slordig in sommige fases van de wedstrijd. In mijn ogen heb ik dit seizoen al beter gespeeld."
PSV blijft door de 2-0 overwinning koploper in de eredivisie. De komende week speelt de ploeg van trainer Phillip Cocu nog twee thuiswedstrijden: Feyenoord (woensdag) en Go Ahead Eagles (zaterdag).
'Geen cruciale week'"Dat is geen cruciale week", zo meent Wijnaldum. "Het seizoen is nog erg lang. We gaan niet uit van misstappen, maar als we een keer verliezen is er nog niets verloren. Laten we het houden op een belangrijke week."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.