FC Oss in onderhandeling met twee Engelse clubs over verkoop topscorer Kevin van Veen

15 december 2014 om 15:10
nl
FC Oss is met twee Engelse clubs in onderhandeling over spits Kevin van Veen. De topscorer van de voetbalclub staat nadrukkelijk in de belangstelling van Sheffield United en Sheffield Wednesday. Met beide verenigingen is Oss in gesprek. Dit meldt Van Veen zelf aan Omroep Brabant.
Geschreven door

Al eerder werd wereldkundig gemaakt dat diverse Engelse clubs achter Van Veen aanzitten. De spits heeft al aangegeven geen heil te zien in het geïnteresseerde Scunthorpe United en wimpelde deze club af.
De voetballer maakte dit seizoen al dertien doelpunten in de Jupiler League en is daarmee een van de revelaties van de huidige jaargang.
Sheffield United en Sheffield Wednesday spelen niet op het hoogste niveau in Engeland. United is een club uit de Football League One (derde divisie) en Wednesday speelt in de Championship (tweede divisie, één na hoogste niveau).
Bedrag van ongeveer 375.000 euroNaar verluidt wil FC Oss ongeveer 375.000 euro incasseren voor Van Veen. De aanvaller heeft nog een contract voor een half jaar bij de Brabantse club.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.