Zoektocht Wie is de Mol? in handen Bredanaar Patrick Martens, ex-kandidaat nu presentator MolTalk

15 december 2014 om 19:30
nl
De Bredase acteur Patrick Martens presenteert vanaf 1 januari MolTalk. Dit is de nabeschouwing van het populaire tv-programma Wie is de Mol? Tijdens MolTalk wordt de aflevering van die avond door fans en oud-kandidaten teruggekeken en onderzocht op aanwijzingen. Verder worden theorieën en complotten besproken. Zo willen ze erachter komen wie de Mol zou kunnen zijn.
Geschreven door

MolTalk is te zien op de site avrotros.nl/wieisdemol. De opnamen van MolTalk vinden plaats bij VondelCS in het Vondelpark in Amsterdam.
[YouTube:body:http://youtu.be/rbFYxojBZNk]
Erg verdachtMartens is oud-kandidaat van Wie is de Mol? Tijdens serie acht in Mexico werd hij door veel kandidaten verdacht, maar hij was niet de verrader. Hij viel net voor de finale af.
De Bredanaar neemt de presentatie op zich met Viviënne van den Assem. Ook zij is oud-kandidate. Zij won serie negen in Jordanië.
[YouTube:body:http://youtu.be/_xvAhqWF4V8]
MolTalk is voor Martens geen onbekend terrein. De Bredase acteur was vorig seizoen al twee keer sidekick bij het programma. Martens werd bekend dankzij zijn rol als Morris Fischer in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Tegenwoordig presenteert hij verschillende programma’s op de kinderzender Telekids.
KandidatenDe deelnemers aan Wie is de Mol 2015 zijn journaliste Margriet van der Linden, acteur Chris Zegers, journaalpresentator Rik van de Westelaken, Zapplive-presentatrice Evelien Bosch, KRO-presentator Ajouad El Miloudi, zangeres Carolina Dijkhuizen, actrice Marlijn Weerdenburg, acteur en presentator Viktor Brand, cabaretière Martine Sandifort en cabaretier Pieter Derks.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.