'Belachelijk en vernederend', bespuugde scheidsrechter doet aangifte na voetbalduel PCP 2-Advendo 3

15 december 2014 om 21:27
nl
Scheidsrechter Herman Kayaoglu doet dinsdag aangifte bij de politie. Hij zou zondag in Breda belaagd en bespuugd zijn tijdens de voetbalwedstrijd tussen PCP 2 en Advendo 3.
Geschreven door

Kayaoglu gaf in de vierentwintigste minuut een gele kaart aan een speler van Advendo. Die ging totaal daarop door het lint, waarna de scheidsrechter hem een rode kaart gaf. "Vervolgens werd ik bespuugd en belaagd door de speler. Hij moest door zes of zeven man worden tegengehouden."
Halfuur opgeslotenIn de zesentwintigste minuut staakte de arbiter de wedstrijd. "Die jongen was zo agressief. Hij volgde mij tot aan de kleedkamer. Daar heb ik een halfuur opgesloten gezeten." De speler zou hem bij de kleedkamer bedreigd hebben en binnen hebben proberen te komen. "Ik heb wel eens wat meegemaakt, zoals verbale agressie. Maar spugen is zo vies. Het is te belachelijk voor woorden en vernederend. Ik ga er over nadenken of ik nog verder wil als scheidsrechter."
De secretaris van Advendo bevestigt dat een speler van hen de scheidsrechter uitgescholden heeft. "Maar dat heb ik uit de tweede hand. Ik weet niet wat er gezegd is." Van het belagen en bespugen van de scheidsrechter weet ze niets.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.