Dronken tieners lopen weg uit instelling Juzt Lievenshove in Oosterhout, jongen (16) nog vermist

15 december 2014 om 22:16
nl
Drie tieners zijn maandagavond weggelopen uit jeugdinstelling Juzt Lievenshove in Oosterhout. Twee van hen zijn weer terecht. Een jongen van 16 wordt nog vermist, een politiehelikopter helpt met zoeken. De drie hebben volgens de politie alcohol gedronken.
Geschreven door

Het gaat om een jongen van 16 jaar oud en een jongen en een meisje die allebei 14 jaar oud zijn. Juzt Lievenshove laat maandagavond weten dat er geen reden tot zorg is om de vermissing.
Eén nog vermistDe jongen van 16 wordt nog steeds vermist. Hij heeft een normaal postuur, kort bruin haar en een zwarte jas. Hij is ongeveer één meter 78 lang. Een helikopter van de politie helpt vanuit de lucht mee met zoeken naar de jongen.
De jongen en het meisje van 14 jaar oud zijn inmiddels alweer terecht. Over de oorzaak van de vermissing is niets bekend. Wel laat de politie via Burgernet weten dat de drie alcohol gedronken hadden.
BurgernetmeldingRond negen uur maandagavond verstuurde de politie een Burgernetmelding. Bijna 2000 mensen uit Oosterhout hebben een sms gehad met daarin de vraag uit te kijken naar de drie tieners.
De politie dacht dat de drie ergens tussen het centrum van Oosterhout en de Bredaseweg, waar de instelling ligt, zouden zijn. Of de drie met elkaar op pad zijn gegaan, is onduidelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.