Ons Royke irritant? Roy Donders genomineerd voor Loden Leeuw Meest Irritante BN’er in een reclame

16 december 2014 om 00:29 • Aangepast 24 april 2020 om 21:19
nl
Paillettenprins en realityster Roy Donders uit Tilburg is genomineerd voor een Loden Leeuw. Ons Royke maakt kans de twijfelachtige titel 'Meest Irritante BN'er in een Commercial' binnen te slepen. Ook de Bossche Jeroen van Koningsbrugge is genomineerd in dezelfde categorie.
Geschreven door

Donders heeft zijn nominatie te danken aan de reclame die hij in de zomer voor het WK voetbal deed. Televisieprogramma Radar reikt de Loden Leeuw uit.
Radar noemt het smakeloze juichpak van Donders dat van de oranjekoorts al snel oranjegriep maakte. "Veel te veel hysterie", vindt het consumentenprogramma.
[YouTube:body:http://youtu.be/XeXjER4XD50]
Irritante Jeroen Acteur en komiek Jeroen van Koningsbrugge uit Den Bosch maakt net als Donders ook kans op de Loden Leeuw. Als gelikte 'change manager' Bob de Haan moet hij de naamsverandering van een webshop voor kantoorartikelen aan de man brengen.
De redactie van Radar heeft er geen goed woord voor over. De reclame werkt volgens hen veel kijkers op hun zenuwen.
[YouTube:body:http://youtu.be/0O5aZaG-ao0]
Brabants feestje De Loden Leeuw wordt op 5 januari uitgereikt. Elk jaar duiken er wel Brabanders op in de lijsten van de Loden Leeuw.
Zo werden vorig jaar bestellijn Bonprix, Sylvie Meis, HAK en Maarten van der Weijden genomineerd. Die laatste won uiteindelijk een Loden Leeuw.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.