Sport dinsdag: Joeri de Kamps (NAC Breda) kan spelen en Storey aast op record Van Moorsel

16 december 2014 om 16:55
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Joeri de Kamps, Leontien van Moorsel en schaatser Daidai Ntab.
Geschreven door

Aanval op record Leontien van MoorselWielrenster Sarah Storey wordt de eerste vrouw na de veranderde regelgeving die een aanval gaat doen op het werelduurrecord van Leontien Zijlaard-Van Moorsel. Dat heeft de internationale wielrenunie UCI dinsdag bekendgemaakt. Storey, die als paralympiër vele medailles won als zwemster en wielrenster, doet haar poging op 28 februari in Londen. Van Moorsels record staat op 46.065 kilometer.
Joeri de Kamps voorwaardelijk geschorstNAC-middenvelder Joeri de Kamps kan dit weekend gewoon in actie komen als NAC Breda het tegen Feyenoord opneemt. De middenvelder heeft van de KNVB een voorwaardelijke schorsing voor één wedstrijd gekregen omdat hij na afloop van het duel tegen SC Heerenveen tegen de media Nederlandse scheidsrechters 'eikels' noemde. De schorsing heeft een looptijd van een jaar.
Daidai Ntab maakt stapSchaatser Daidai Ntab uit Oisterwijk maakt per direct onderdeel uit van de A-ploeg van Beslist.nl, zo meldt het BD. Ntab komt van de opleidingsploeg, waar hij simpelweg uitgeleerd is. De 20-jarige sporter krijgt Gerard van Velde als coach.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.