Drukke ochtendspits: lange files, vooral op A2

16 december 2014 om 09:25 • Aangepast 21 november 2020 om 21:02
nl
Het was opvallend druk dinsdagochtend op de Brabantse snelwegen. Rond kwart over acht stond er ruim 50 kilometer file in Brabant. Voor een deel had dat te maken met ongelukken en pechgevallen.
Profielfoto van
Geschreven door

De langste file stond op de rondweg van Den Bosch. Daar stond het tussen knooppunt Vught en Waardenburg op de A2 over bijna twintig kilometer stil.
A16 en A27Een ongeluk op de Moerdijkbrug zorgde voor file op de A16 van Breda richting Rotterdam. Tussen Breda-Noord en Zonzeel stond daardoor rond kwart over acht nog vier kilometer file. Ook op de A27 tussen Hank en Werkendam stond het stil over acht kilometer.
Op de A17 tussen industrieterrein Moerdijk en knooppunt Klaverpolder stond vier kilometer file en op de A59 tussen Zonzeel en Oss stond het in beide richtingen over enkele kilometers stil. Ook was er vertraging op de A50 tussen Renkum en knooppunt Grijsoord en door een ongeluk bij Hilvarenbeek stond er meer file op de A58 dan gebruikelijk is.
Files namen afNa halfnegen namen de meeste files af. Alleen op de A59 was er rond kwart over negen nog een flinke vertraging tussen Oss en knooppunt Hintham van ongeveer een halfuur.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!