Trainer Fred Rutten over kansen Feyenoord tegen PSV: 'Niemand is onverslaanbaar'

16 december 2014 om 17:23
Trainer Fred Rutten van Feyenoord neemt woensdag in het uitduel met PSV met niets minder genoegen dan drie punten. "We gaan naar Eindhoven om PSV te verslaan'', zei de coach dinsdag tijdens een persconferentie in Rotterdam.
Geschreven door

"Aan de andere kant is het niet zo dat we daar het seizoen kunnen winnen. Het is duidelijk dat het gat groot wordt als we niet winnen, maar er zijn daarna nog achttien wedstrijden te spelen."
De coach wilde een dag voor de topper nog weinig kwijt over het strijdplan. Hij moet in elk geval één wijziging doorvoeren, omdat Jens Toornstra vanwege een hamstringblessure niet van de partij is. Rutten liet nog in het midden wie hem vervangt.
'Niemand is onverslaanbaar'PSV is volgens Rutten een stabielere ploeg dan de afgelopen seizoenen. "De ploeg kan snel omschakelen bij balbezit of na balverlies. Op papier heeft PSV de beste selectie van Nederland, maar ook zij hebben dit seizoen punten laten liggen. Niemand is onverslaanbaar", besloot de coach.
Rutten is sinds afgelopen zomer trainer van Feyenoord. Van 2009 tot en met 2012 was hij de eindverantwoordelijke bij PSV.

Wachten op privacy instellingen...