DJ Tiësto opent 'zijn' Aquanura in de Efteling, Carnaval Festival met een beat

17 december 2014 om 00:00
nl
DJ Tiësto opende dinsdagavond hoogstpersoonlijk zijn versie van het fonteinenspektakel Aquanura in de Efteling. De bekende liedjes van de Efteling zijn door de Bredase dj geremixt in zijn eigen stijl. De eerste beelden staan al op YouTube.
Geschreven door

Kabouters hou je mutsen vast, Laven laat jezelf gaan, Langnek zet eens grote ogen op, grote boze wolf ben een feestbeest en de dansende schoentjes mogen doen waar ze goed in zijn: dansen. En dat allemaal dankzij dj Tiësto.
[YouTube:body:http://youtu.be/Gi6o2_krF38]
Tiësto vertelde eerder op de avond tegen RTL Boulevard dat op deze manier kinderen al op jonge leeftijd kennis kunnen maken met zijn muziek. Onder het oog van honderden bezoekers van de Efteling en haar medewerkers lanceerde Tiësto het eerste watersalvo.
Eftelingklassiekers met Tiësto-sausjeTiësto heeft voor deze speciale Aquanura-show onder meer de muziek van het Carnaval Festival, Joris en de Draak en het Spookslot voorzien van een Tiësto-sausje. Daarnaast zijn er fragmenten uit zijn eigen nummers Traffic, Lethal Industry en zijn remix van Samuel Barbers Adagio For Strings te horen.
De Bredase dj wilde de sounds vooral tijdloos maken, vertelde hij RTL Boulevard. "De Efteling-nummers zijn zo pakkend, dat ze continu in mijn hoofd bleven zitten. Mijn vriendin werd er helemaal gek van", lachte de Bredase dj.
[tweet:body:https://twitter.com/femkecreemers/status/544933612375011329]Deze Aquanura is niet altijd te zien, maar wordt ingezet bij speciale gelegenheden en evenementen. De eerste keer dat deze show weer wordt ingezet, is op Oudejaarsavond. De danceversie van Aquanura zal ook in de voorjaarsvakantie en tijdens zomeravonden in juli en augustus te zien zijn, aldus het pretpark.
[YouTube:body:http://youtu.be/q4D5sMExurI][tweet:body:https://twitter.com/Efteling/status/544937095081754624][YouTube:body:http://youtu.be/K61ry4R_qFs]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.