Dotan gaat niet naar huis maar naar Paaspop, ook Yellow Claw en Rival Sons bevestigd

17 december 2014 om 09:21
nl
Van de krijtende gitaren van Rival Sons tot de weelderige klanken van Dotan: de line-up van het driedaagse festival Paaspop begint steeds meer vorm te krijgen. De organisatie maakte woensdag dertien nieuwe namen bekend.
Geschreven door

Paaspop zal volgend jaar van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april gehouden worden. Bezoekers kunnen in dat weekend een hoop bekende namen zien die eerder op de Schijndelse planken hebben gestaan, waaronder rijzende ster Kensington, het energieke The Bloody Beetroots, de beeldschone Selah Sue en natuurlijk de huisband die het Schijndelse feest compleet maakt: Peter Pan Speedrock.[Tweet:body:https://twitter.com/Paaspop/status/544802807120150528]
Nieuwe namenDe organisatie voegt daar woensdag de volgende namen aan toe: Dotan, Rival Sons, Therapy?, Fiddler’s Green, Lacuna Coil, Buraka Som Sistema, Cho, The Cool Quest, Soviet Suprem, Colin Cloud, Pierre Wind, Fresku en Yellow Claw.
Meer dan 58.000 bezoekers bezochten in april de 38e editie van het Schijndelse muziekfeest. Ook bij de volgende editie is er weer ruimte voor theater, comedy, cabaret en amusement.
Voorverkoop ticketsDe verkoop van de zogenoemde 'early bird tickets' is al een aantal weken bezig. Deze kaartverkoop loopt tot zaterdag 10 januari 2015. Daarna begint de voorverkoop van de normale tickets.[YouTube:body:http://youtu.be/w2ZB7WF_Hko][YouTube:body:http://youtu.be/-MA0m1K2jW4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.