'Fusie krokettenmakers Van Geloven en Royaan is mislukt'

17 december 2014 om 09:23
nl
De Tilburgse krokettenmaker Van Geloven, die bekend is van merken als Mora en Hebro, zal voorlopig niet fuseren met concurrent Royaan. Voor de tweede keer dit jaar liepen gesprekken naar verluidt op niets uit.
Geschreven door

Het probleem zou liggen bij het personeel van beide bedrijven, die nog niet akkoord willen gaan met de fusie. Dat meldt de papieren editie van De Telegraaf.
Eerder al sprake van fusieDe twee bedrijven wilden in 2012 al samengaan. De mededingingsautoriteit verbood dat om een monopolie op kroketten te voorkomen. Wel gaf de toezichthouder voorwaarden waaronder de fusie alsnog mocht plaatsvinden.
In het diepste geheim onderhandelden NPM, de investeringsmaatschappij achter Royaan, en Van Geloven over een hernieuwd huwelijk.
Nieuwe huisstijlVan Geloven is de nieuwe naam van snackfabrikant Ad van Geloven uit Tilburg. In oktober kwam het bedrijf met een nieuwe huisstijl en een nieuw logo, om zo een duidelijker onderscheid tussen de naam van het bedrijf en de blijvende merknaam Ad van Geloven voor 'kroketten en bitterballen' te bieden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.