Hennepteam politie vindt geen wiet in woning Bergen op Zoom, maar flinke partij vuurwerk

17 december 2014 om 17:52
Foto: Flickr/Coleen Danger
Foto: Flickr/Coleen Danger
Het hennepteam van de politie heeft woensdag op diverse adressen in Bergen op Zoom en Ossendrecht hennep geruimd. In een woning in Bergen op Zoom werd geen wietkwekerij, maar een flinke partij vuurwerk gevonden. Het ging om tachtig kilo siervuurwerk bij een adres aan de Cavaleriestraat. Dat meldt de politie.
Geschreven door

Aan de Hof van Wezemaal vond de politie in twee woningen hennepplanten. In het ene huis stonden 150 planten op zolder. Er was meerdere keren geoogst. De politie nam een televisie en een personenauto in beslag.
Planten in kweektentIn de andere woning aan de Hof van Wezemaal werden vijf planten gevonden in een kweektent. Volgens de politie was deze tent al jaren in gebruik.
In de Scheldestad werd verder in een woning aan de Hof van Sulzbach een hennepkwekerij gevonden. Er was net geoogst: er stonden nog 163 potten met kweekrestanten. Agenten hielden twee verdachten aan.
Peeberg in OssendrechtAan de Peeberg in Ossendrecht werd in een woning een kweekruimte ontdekt met 115 planten. Op twee personenauto's werd beslag gelegd.

Wachten op privacy instellingen...