Villa Pardoes in Kaatsheuvel ontvangt cheque van 100.000 euro: gratis vakantie voor vijftig gezinnen

18 december 2014 om 17:30
nl
Villa Pardoes in Kaatsheuvel heeft donderdag een cheque ter waarde van 100.000 euro ontvangen van de Stichting Wijkcentrum Dommelbergen. De stichting heeft jaren een wijkcentrum gerund in Oosterhout, maar houdt op te bestaan. Villa Pardoes is blij met de grote donatie.
Geschreven door

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel naast de Efteling dat een gratis vakantie biedt voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van vier tot en met twaalf jaar.
'Gratis vakantie voor driehonderd mensen'In januari wordt Villa Pardoes verbouwd. Het aantal vakantiewoningen gaat van acht naar twaalf villa's voor gezinnen met een ernstig ziek kind.
''Dit is fantastisch. Het bedrag komt als een groot geschenk rond de kerstdagen'', vertelt algemeen directeur Peter Persoon van Villa Pardoes. ''We kunnen het geld goed gebruiken voor de verbouwing.''
Week van hun levenHet vakantiepark voor zieke kinderen laat weten dat met dit bedrag veel gezinnen in de toekomst de week van hun leven kunnen geven.
''Met dit geld kunnen we vijftig gezinnen een week lang een gratis vakantie aanbieden. Dat zijn zo'n driehonderd mensen. Dat is echt super.''

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.