Linda de Mol geen getuige in zaak Miljoenenjacht, schadeclaim man uit Son van de baan

18 december 2014 om 14:27
nl
Arrold van den Hurk uit Son heeft donderdag zijn zin niet gekregen de bij rechtbank van Amsterdam. Hij wilde Linda de Mol opvoeren als getuige in een zaak die hij had aangespannen tegen Endemol, maar de rechtbank wijst dat verzoek af.
Geschreven door

"Het is jammer dat Linda de Mol niet als getuige mag optreden", liet Van den Hurk in een reactie aan Omroep Brabant weten. Hij wilde verder niet op de zaak ingaan. "Ik wil eerst even met mijn advocaat overleggen voordat ik iets inhoudelijks over de zaak ga zeggen."
Kans op vijf miljoenArrold van den Hurk deed vorig jaar november mee met het populaire spelprogramma van Linda de Mol, Miljoenenjacht. Hij zegt dat hij door had willen gaan voor de vijf miljoen euro. maar per ongeluk op de rode knop drukte. De notaris die het programma begeleidt stond niet toe dat hij alsnog door mocht gaan.
Advocaat Peter Plasman van de man uit Son wilde Linda de Mol als getuige horen over wat er misging in het programma. Maar de rechtbank wees dat verzoek donderdag af.
'Handeling telt'Volgens de uitspraak 'is het niet van belang of de kandidaat voorafgaand aan het moment van drukken niet van plan was dit te doen'. Van den Hurk wilde via het getuigenverhoor het tegendeel bewijzen, maar dit heeft volgens de rechtbank geen zin. De ingediende schadeclaim houdt namelijk geen stand.
Plasman was donderdagmiddag nog niet bereikbaar voor commentaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.