Jelle ten Rouwelaar gaat uit zijn plaat tegen scheidsrechter Higler over omstreden doelpunt

18 december 2014 om 22:05 • Aangepast 21 november 2020 om 20:59
nl
Jelle ten Rouwelaar was boos. En niet zo’n klein beetje ook. Witheet was de Bredase doelman donderdagavond op scheidsrechter Dennis Higler.
Profielfoto van
Geschreven door

Reden was het toekennen van het tweede Rotterdamse doelpunt in de bekerwedstrijd tegen Excelsior. Ten Rouwelaar keerde de inzet van zijn eigen verdediger Sepp de Roover voor de lijn, maar scheidsrechter Higler kende op advies van zijn grensrechter een doelpunt toe. Tv-beelden maakten het gelijk van de doelman pijnlijk duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...

Maar voor wie Ten Rouwelaar een beetje kent, weet dat hij dat soort momenten niet onbesproken voorbij laat gaan. Bij het verlaten van het veld voor de rust liet Ten Rouwelaar de leidsman weten wat hij van zijn beslissing vond. Het knusse stadion van Excelsior schudde voor even op z’n grondvesten. En hoe!
FutloosNa afloop van de verloren bekerwedstrijd was aanvoerder Ten Rouwelaar een stuk rustiger. Zijn ploeg was met futloos voetbal ten onder gegaan tegen Excelsior. "Ik weet ook niet hoe we verder moeten", zei hij na afloop.
"Als je met 6-0 verliest van Excelsior dan is dat dramatisch", vervolgde de doelman van NAC. "Ik ben heel teleurgesteld. Ik ga nu eerst even in de kleedkamer zitten en dan zien we wel weer verder." NAC speelt zondag thuis tegen Feyenoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.