Tussenstand Voedselbankactie: al 40.000 producten ingezameld in Son - Omroep Brabant

Tussenstand Voedselbankactie: al 40.000 producten ingezameld in Son

19 december 2014 om 13:11
nl
Het einde van de Voedselbankactie van Omroep Brabant nadert met rasse schreden. Een week lang zette iedereen zich in om klanten van de Voedselbank binnenkort een rijkgevuld voedselpakket te kunnen geven. En met succes: in een week tijd zijn bij de studio in Son alleen al bijna 40.000 producten ingezameld.
Geschreven door

Daar komen nog de producten uit de vaste inzamelpunten Roosendaal en Tilburg bij. Tot vrijdagavond negen uur kunnen daar en in Son nog producten worden afgeleverd voor de Voedselbank. Help ons vandaag om nóg meer in te zamelen.
Afgelopen week zijn er honderden mensen langsgekomen bij de inzamelpunten in Tilburg, Roosendaal en Son en bij Voedselbank On Tour door heel Brabant. Zij hadden allen dezelfde instelling: duizenden Brabanders die onder de armoedegrens leven weer van eten voorzien. Want dat is broodnodig, vinden de Voedselbanken.
LiveshowVrijdagavond wordt in een zinderende liveshow bekendgemaakt hoeveel producten precies zijn ingezameld. Die uitzending is live te zien van 19:00 tot 21:00 uur op Omroep Brabant TV. Omroep Brabant Radio zendt al de hele dag live uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.