Video

Crisisberaad bij NAC Breda: 'Ruimte voor twee of drie versterkingen'

19 december 2014 om 19:08
nl
NAC Breda zal deze winter nieuwe spelers aantrekken. Er is volgens algemeen directeur Justin Goetzee ruimte voor twee of drie versterkingen in de winterstop.
Geschreven door

Goetzee zei dat na afloop van het crisisberaad vanochtend bij de Bredanaars. Dat beraad was nodig nadat NAC donderdag kansloos met 6-0 werd uitgeschakeld in de beker door Excelsior.
Hellemons niet ter discussieTrainer Eric Hellemons twijfelt of de aangekondigde versterkingen voldoende zijn. De coach ziet het liefst nog meer versterkingen naar Breda komen. "Niveau en kwaliteit van spelers, daar schort het aan. Ik denk dat we over drie of vier versterkingen moeten kunnen beschikken na de winterstop."
De trainer zelf staat overigens volgens Goetzee niet ter discussie. Wel wordt er nagedacht over een aanvulling van de technische staf. Wellicht komt er een man met meer ervaring bij. Hellemons is daar niet op voorhand tegen: "Er is niks belangrijker dan NAC. Ik ben maar een onderdeeltje. Als dat de conclusie is, dan is het zo. We moeten alles kritisch doornemen."
Mentale weerbaarheidVolgens Goetzee wordt er op de transfermarkt vooral gekeken naar leidinggevende kwaliteiten: "Ik zie dat er een elftal staat zonder zelfvertrouwen. Bij de eerste de beste tegenslag gaat dit team knock-out. Daar moet wat aan veranderen. Er moet leiderschap in het elftal komen, jongens die de druk aankunnen, met mentale weerbaarheid."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.