Video

De straten in Fijnaart zijn leeg vanavond, heel het dorp kijkt naar O'G3NE in finale van The Voice

19 december 2014 om 18:53
nl
Als je denkt dat het spannend wordt in de studio van The Voice of Holland, dan zou je voor de grap vrijdagavond eens in zalencomplex De Parel in Fijnaart moeten kijken. Want daar kijken honderden mensen vol spanning naar hoe de Fijnaartse zusjes Lisa, Amy en Shelley als O’G3NE het er vanaf gaan brengen in de finale van The Voice of Holland.
Geschreven door

Buiten hangen spandoeken van zes meter met daarop foto’s van de zusjes en de tekst ‘Fijnaart support O’G3NE’. Het is het werk van Jan Willem van Bodegom, die samen met wat dorpsgenoten bedacht om samen te gaan kijken.
'Het leeft enorm in Fijnaart'“Toen die meiden vorige week de finale haalden kwam het idee in ons op", vertelt Bodegom. "We denken dat het enorm leeft in het dorp en dat iedereen de meiden wil steunen, wat is er leuker dan dat samen te doen."
De straten in Fijnaart zullen leeg zijn vrijdagavond, verwachten en hopen de initiatiefnemers. "We hebben enorme spandoeken laten drukken en er staat vanavond een groot scherm. Dit kun je maar één keer doen, dus we wilden groot uitpakken.”
De grote favorietO’G3NE is de grote favoriet in de finale vrijdagavond maar Bodegom gaat er niet vanuit dat zij zomaar eventjes zullen winnen. “We kennen ze al heel lang en hebben bij het Junior Songfestival in 2007 natuurlijk al gezien wat ze kunnen. Wij hadden nooit gedacht dat uiteindelijk zulke mooie stemmen zouden krijgen en zo mooi samen konden zingen."
Toch is er de angst dat de meiden juist geen stemmen krijgen omdat ze zo'n favoriet zijn. "Ze zijn goed, maar misschien dat mensen daarom wel denken dat ze niet meer hoeven te stemmen. Dat is dus niet zo! Wij gaan hier allemaal met de telefoon in de hand kijken, hopelijk stemt iedereen in Fijnaart op de meiden.”
Klein dorpje in grote finaleDe champagne staat al koud voor als O’G3NE wint vanavond. “We hopen gewoon op een spetterende show. Als Lisa, Amy en Shelley net zo mooi zingen als ze tijdens hun auditie en alle andere live-shows hebben gedaan dan heb ik er vertrouwen in dat ze gaan winnen.”
Jan Willem van Bodegom heeft er alle vertrouwen in dat het een succes wordt, wat het resultaat ook mag zijn. “Drie meiden uit zo’n klein dorpje in zo’n grote finale! Het wordt magisch vanavond, magic!”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.