Veel medeleven voor vrouw (79) in Breda van wie geld kerstdiner werd geroofd: 'Waar kan ik doneren?'

19 december 2014 om 19:53
nl
Het bericht over de beroving van een 79-jarige vrouw vrijdag in Breda leidt tot veel woedende reacties op internet. Maar er komen ook steeds meer berichten van mensen die graag een bedrag willen doneren zodat de vrouw en haar man toch samen een kerstdiner hebben.
Geschreven door

Inmiddels is er een speciale website in het leven geroepen waarop mensen een bedrag kunnen doneren. "Deze vrouw is op een heel brute wijze beroofd. We willen de vrouw en haar man toch aan een kerstdiner helpen", zegt Eric Giepmans uit Helmond, een van de initiatiefnemers van de website.
Zijn streven is om voor dinsdag 500 euro in te zamelen. Op dinsdag wil hij het overhandigen aan de vrouw. De initiatiefnemers hebben contact gehad met de politie.
'Getrakteerd op etentje'Een andere spontane reactie komt van René de Torbal uit Eindhoven. Hij wil graag tien euro doneren, want hij vindt het verschrikkelijk wat de 79-jarige vrouw zo vlak voor kerst is overkomen. "Onlangs heeft iemand mij getrakteerd op een etentje." Daar was hij heel blij mee. Nu gunt hij de vrouw uit Breda ook een diner met haar man.
Handtas gestolenDe handtas van de vrouw werd vrijdag uit haar scootmobiel gestolen toen ze haar boodschappen in haar huis aan het brengen was. In de tas zat het laatste geld van deze maand dat bestemd was voor het kerstdiner met haar zieke man. In haar tas zat ook een foto van haar overleden dochter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.