Smakelijk! Speciaal voedselbankdiner voor 0,73 cent! 'Pasta Primavaganza du Maarten' - Omroep Brabant

Smakelijk! Speciaal voedselbankdiner voor 0,73 cent! 'Pasta Primavaganza du Maarten'

19 december 2014 om 20:00
nl
Een smaaksensatie waar je u tegen zegt en dat voor slechts 0,73 cent per persoon! Het lijkt onmogelijk maar dat is het niet, zo bewijst presentator Maarten Kortlever vrijdagavond in een speciale radio-uitzending voor de Voedselbank. Daar beleefde de 'Pasta Primavaganza du Maarten' een weerzinwekkende première.
Geschreven door

Ontzettend veel Brabanders zijn afhankelijk van de Voedselbank. Ongeveer 8000 Brabanders, onder wie ook kinderen, kunnen niet leven zonder de hulp van de Voedselbank. De Voedselbank voorziet hen van eten, maar heeft een schrijnend tekort aan levensmiddelen die lang houdbaar zijn.
Speciale uitzendingOmroep Brabant zamelt deze week producten in voor de Voedselbank, presentator Maarten Kortlever gaf zijn eigen draai aan deze inzameling. Wie producten zou doneren bij ons inzamelpunt in Son maakte kans op een felbegeerde plaats aan een speciaal voedselbankdiner.  
In een speciale radio-uitzending vrijdagavond kookt Maarten voor vier weldoeners, ook kregen ze de onvolprezen 'Pasta Primavaganza du Maarten' voorgeschoteld.
[Tweet:body:https://twitter.com/radiomaarten/status/545960890810789888][Tweet:body:https://twitter.com/KoenWijn/status/545989410110865409]ReceptWil je thuis ook aan de slag met het wondergerecht van Maarten? Dan kan! Hieronder staat het recept:
Men neme voor zes personen:- Een kleine wortel- Een uitje- Twee teentjes knoflook - Een kleine courgette- Gele paprika- Oreganopoeder- Verse basilicum- Pakje passata (gepureerde tomaten)- Blikje tomatenblokjes- 500 gram Penne Rigata
De groenten snijden en bakken in een pan met olie. Dan de tomatenblokjes en passata erbij, rustig opwarmen.Ondertussen de pasta koken zoals op de verpakking staatAlles bij elkaar, smakelijk eten!

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.