Video

Onduidelijkheid over toekomst Jong PSV-trainer Darije Kalezic

20 december 2014 om 00:26
nl
Het is onzeker of Darije Kalezic ook volgend seizoen trainer van Jong PSV is. “In deze rol blijf ik niet voor altijd actief, daar kan ik duidelijk in zijn”, meldde de coach, bezig aan zijn tweede seizoen in Eindhoven, na het duel met Telstar (1-1).
Geschreven door

“Op dit moment voel ik me hier prima. Maar ik weet nog niet wat er volgend seizoen gebeurt. Voor de komende jaren heb ik mezelf nog geen doelen gesteld. Ik heb een goede relatie met iedereen bij PSV. Laten we de komende maanden zien hoe de situatie zich ontwikkelt en naar aanleiding daarvan bepaal ik de volgende stap.”
Zorgen om blessuresBij Jong PSV heeft Kalezic een aflopende verbintenis. Ook dit seizoen werkt de coach onder moeizame omstandigheden. Zoals vaker dit seizoen had Kalezic ook tegen Telstar slechts drie veldspelers naast zich op de bank zitten.
“Als we in de huidige situatie nog één of twee geblesseerden krijgen, dan hebben we echt een probleem. Maar het is moeilijk om te zeggen dat er in de winterstop écht versterking bij moet. Dat kun je zo niet stellen. We moeten intern wel bijeen zitten en kijken wat we als club willen. Daar moeten we beleid op maken. Dat gaat ook zeker gebeuren.”
'Heel zwaar voor jonge jongens'Vorig seizoen huurde Jong PSV in de winterstop Alex Schalk van NAC. Ook had Jong PSV toen de beschikking over ervaren spelers als Manolev en Tamata. Dergelijke spelers ontbreken nu om de overgebleven jonge garde aan de hand te nemen. “Het is heel zwaar voor die jonge jongens”, alds Kalzeic. “Je moet je afvragen of deze jonge gasten dit het hele seizoen kunnen volhouden.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.