Video

Feestvierend Fijnaart is apetrots op O'G3NE: 'Geen woorden voor'

20 december 2014 om 12:44 • Aangepast 21 november 2020 om 20:57
nl
"Allerliefste bakker, heeft u morgen O'G3NE-gebakjes? Want ze hebben gewonnen!", een briefje met deze tekst vond bakker Pieter Nagelkerke zaterdagochtend in alle vroegte in de brievenbus toen hij de bakkerij opende. Het tekent hoe trots Fijnaart is op haar drie dorpsgenoten die vrijdagavond de finale wonnen van The Voice of Holland. Plaatselijke feestzaal De Parel barstte vrijdagavond uit zijn voegen toen de winnaars bekend werden.
Profielfoto van
Geschreven door

'Geweldig', 'super' en 'geen woorden voor' klonk het onder de dorpsbewoners die met z'n allen de finale keken in De Parel.
Perez Hilton is fanEn niet alleen Fijnaart is trots, ook in het buitenland heeft O'G3NE fans en niet de minste; de wereldberoemde Amerikaanse blogger Perez Hilton feliciteerde de Brabantse meiden met de overwinning.

Wachten op privacy instellingen...

O'G3NE-gebakZaterdagochtend ontwaakte Fijnaart in opperste feeststemming. Op verschillende plekken hangen posters met felicitaties aan Lisa, Amy en Shelley. Bakker Pieter Nagelkerke is minstens zo enthousiast en hij besloot meteen aan het verzoek op het briefje gehoor te geven. Samen met Omroep Brabant-verslaggever Floyd Aanen bakte hij speciaal voor het trio een heerlijke slagroomtaart. Bakkerij Nagelkerke heeft deze ochtend ook speciale O'G3NE gebakjes voor zijn klanten.

Wachten op privacy instellingen...

Frans Bauer gaat dorpsgenoten persoonlijk feliciterenOok dorpsgenoot Frans Bauer is hartstikke trots op O'G3NE. "Wat een topprestatie van die drie meiden. Geweldig gewoon. Frans kent Lisa, Amy & Shelly al heel lang. Ze wonen vrijwel om de hoek bij de zanger en hij ziet ze dagelijks. "Dit weekend ga ik ze persoonlijk feliciteren", zo liet hij Omroep Brabant zaterdagochtend weten.
Verslaggever Floyd stond zaterdagochtend al aan de deur bij de Fijnaartse meiden, maar die lagen nog te slapen. "We waren pas om vijf uur thuis en vanavond moeten ze nog optreden", zo vertelde hun moeder. Floyd besloot in de tussentijd bloemen te halen en bakte met bakker Nagelkerke de overheerlijke taart om de meiden later in de ochtend te kunnen feliciteren met de overwinning.

Wachten op privacy instellingen...

'Het is onwerkelijk'Een tweede poging lukte wel en hij kreeg een warm ontvangst. "Jullie zijn de eerste. Wat lief! We zijn blij dat jullie er zijn", zo riepen de meiden. De bloemen en taart namen ze dankbaar in ontvangst. "Het is allemaal zo onwerkelijk. Je wordt wakker en denkt, is dit nu wel echt gebeurd?" Het trio moet er nog even aan wennen om 'The Voice of Holland' te zijn, maar al heel snel lieten ze weer blijken waarom, toen Floyd ze vroeg een stukje te zingen.
"Oeh, we hebben wel kort geslapen. Het gaat minder goed klinken dan gisteravond", waarschuwden de meiden. Maar ze schraapten hun keel en al snel klonken de eerste tonen van de single 'Magic', loepzuiver natuurlijk.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.