Dode vrouw gevonden in Rijsbergen, politie bevestigt dat het gaat om de vermiste Toos Tellekamp (70)

20 december 2014 om 18:51 • Aangepast 21 november 2020 om 20:57
nl
In het buitengebied nabij de Oekelsestraat in Rijsbergen is zaterdag rond het middaguur het lichaam van een dode vrouw gevonden. De politie heeft zaterdagmiddag bevestigd dat het om de vermiste Toos Tellekamp (70) gaat.
Profielfoto van
Geschreven door

Het lichaam werd gevonden in een sloot op het privéterrein van een boer. Het gebied rond de vindplaats werd door de politie afgezet. "Agenten deden onderzoek op de plek waar het lichaam is gevonden", vertelde een politiewoordvoerder. Zaterdag tegen het einde van de middag werd bekend dat het onderzoek is afgerond.

Wachten op privacy instellingen...

Een woordvoerster van de politie liet zaterdag weten dat het slachtoffer niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Ook is er geen sprake van zelfdoding.
'Rust zacht lieve oma'Op Facebook liet de kleindochter van Toos zaterdagmiddag weten dat het om haar oma gaat. "Rust zacht lieve oma. Ik hou van je."

Wachten op privacy instellingen...

Kleindochters van Toos Tellekamp werden zaterdag door de politie ingelicht over de dood van hun oma. Onderzoek heeft uitgewezen hoe Toos haar laatste uren heeft beleefd.
Auto gevondenDe auto van de vermiste Toos Tellekamp werd vrijdagavond door een jager gevonden in een weiland in Rijsbergen. "Zaterdagmorgen was er nog een zoektocht geweest naar de vrouw", laat een woordvoerder weten.
In de buurt van haar auto werden in het water haar jas, bril en schoenen gevonden. Ook haar kunstgebit werd gevonden, liet een stiefdochter weten.

Wachten op privacy instellingen...

Vermist na boodschappen doenDe vrouw werd woensdag officieel als vermist opgegeven. Ze ging boodschappen doen in een supermarkt in Rijsbergen. Daarna werd niets meer van haar vernomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.