Helmond Sport verliest in eigen huis van FC Volendam: 4-3

20 december 2014 om 22:48
Helmond Sport wist zaterdagavond niet aan het langste eind te trekken in de thuiswedstrijd tegen Volendam. De ploeg van Jan van Dijk mist veel spelers door blessures waaronder spits Jack Tuijp maar kwam wel snel op voorsprong. Uiteindelijk waren het de Volendammers die drie punten mee naar huis namen.

De Helmonders waren in de tiende minuut op voorsprong gekomen door Oumar Diouck. Die voorsprong werd snel ongedaan gemaakt door Henk Veerman (15') en een eigen doelpunt van Kevin Gomez-Nieto die Henk Veerman van het scoren probeerde af te houden maar zelf de bal in het doel werkte.
Helmond Sport weet niet te winnenVlak voor rust wist Charles Kazlauskas er 2-2 van te maken. Ludcinio Marengo maakte echter vlak na rust de 2-3. Daarna bleef Helmond Sport jagen op de gelijkmaker maar in de 81e minuut wist Kevin van Kippersluis de wedstrijd te beslissen.
Diep in blessuretijd maakte Kevin Gomez-Nieto zijn tweede doelpunt van de avond, dit keer scoorde hij echter wel in het juiste doel.
Stand Helmond Sport staat nu zestiende in de Jupiler League. FC Volendam is terug te vinden op plaats vier.