Menno Koch debuteert in PSV1 na lang wachten: 'Dit doel kan ik afstrepen'

21 december 2014 om 01:14
nl
Hij speelt zijn wedstrijden voor Jong PSV. Zat voor de negentiende keer op de reservebank bij het eerste team van PSV. Speelde drie jaar geleden al eens mee in een oefenpotje, maar in de 88e minuut van PSV-Go Ahead Eagles was het dan eindelijk zover. Menno Koch mocht eindelijk officieel debuteren in het eerste team van PSV.
Geschreven door

Na afloop verscheen de twintigjarige verdediger uit Heeze dan ook met een brede grijns bij de media. "Eindelijk. Ik ben er hartstikke blij mee. Heb er lang genoeg op gewacht. Het was er ook het perfecte moment voor. Het is weer een soort doel dat ik gehaald heb. Ik heb natuurlijk meer doelen, maar deze kan ik afstrepen."
Wordt mogelijk verhuurdKoch viel in op het moment dat PSV met 3-0 voor stond. In de paar minuten die de jonge verdediger meespeelde liep de score nog uit tot 5-0. Wellicht dat zijn debuut tevens zijn (voorlopig) laatste wedstrijd van PSV was. Want de kans is groot dat Koch, die wel vaker bij de hoofdselectie mocht aansluiten, in de winterstop verhuurd gaat worden aan een eredivisieclub of een club in het buitenland.
Koch zelf staat daar voor open, maar weet nog niet hoe het er voor hem gaat uitzien. "Ik focus me op het voetbal en laat deze dingen aan mijn zaakwaarnemer over. Zoals het er nu uitziet ben ik op 3 januari gewoon op De Herdgang, als de training hervat wordt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.