Ambulancebroeders gegijzeld en bedreigd in Bergen op Zoom, echtpaar eist meer hulp

21 december 2014 om 13:16
nl
Een echtpaar heeft zaterdagnacht korte tijd ambulancepersoneel gegijzeld in Bergen op Zoom. De hulpverleners deden naar verluidt te weinig voor de vrouw.
Geschreven door

De vrouw had namelijk medische hulp nodig. De situatie in het huis escaleerde toen de man zei dat de hulpverleners te weinig voor zijn vrouw deden.
De man deed de voordeur op slot en hield de sleutel vast, zodat de broeders het huis niet uit konden. De vrouw greep intussen een ambulancebroeder vast en waarschuwde hem. Ze dreigde messen te pakken.
Broeders weten te ontsnappenOndanks de dreigingen wisten de ambulancebroeders uiteindelijk het huis te ontvluchten. Het echtpaar volgde hen op de weg naar buiten en reed naar de huisartsenpost.
Ver kwamen de man en vrouw overigens niet. Agenten die waren gewaarschuwd, wisten het echtpaar op te sporen in de Dokter De Ramlaan. Daar pakten zij het agressieve tweetal op.
Geweld tegen hulpverleners 'onacceptabel'Het echtpaar zat voor verhoor vast. Inmiddels heeft de politie de 53-jarige man laten gaan. Zijn 51-jarige vrouw zit nog vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.