Video

Arjen Robben terug bij PSV, wenst 4-jarige Stan bij de kerstboom naast het Philips Stadion

22 december 2014 om 13:13 • Aangepast 21 november 2020 om 20:56
nl
Bij het Philips Stadion in Eindhoven staat sinds maandag een metershoge kerstboom. Supporters kunnen op speciale kerstballen een wens noteren. De 4-jarige Stan uit Veldhoven wist het wel. Hij wenste dat Arjen Robben terug zou komen bij PSV.
Profielfoto van
Geschreven door

De andere wensen mogen ook een persoonlijke of sportieve boodschap zijn. PSV kiest de meeste bijzondere wensen uit en zal die ook in vervulling laten gaan.
'Dat wil Berry ook!'Berry van Aerle kan zich wel vinden in de wens van Stan. “Berry van 52 wil ook dat Robben terugkomt naar PSV, maar dat zal moeilijk worden.” Het kampioenschap wordt ook veel gewenst. “Maar dat moet dit jaar wel lukken”, liet Berry weten.
Bowlen met Jetro Willems, simpelweg op de foto met Memphis Depay of een vriendinnetje voor mascotte Phoxy: de wensen lopen sterk uiteen. Maar wie wenst om nog een balletje te trappen met PSV-icoon Willy van der Kuijlen komt bedrogen uit. “Dat moet je maar niet wensen, want met die knieën van mij zit dat er niet meer in!”
Van Aerle en Van der Kuijlen serveren chocomelk De kerstboom staat voor Caffee1913 en tot en met woensdag kunnen supporters de bal in de boom hangen.
Maandag serveren bovendien oud-spelers Berry van Aerle en Willy van der Kuijlen lekkere warme chocomel.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.