Stomdronken man uit Den Bosch rijdt tegen verkeersbord en weigert blaastest

22 december 2014 om 12:12
nl
De politie heeft maandagochtend een stomdronken 47-jarige man uit Den Bosch opgepakt. Hij was met zijn auto tegen een verkeersbord gereden. Dat gebeurde rond halfzeven op de Van Heemstraweg in het Gelderse Gameren.
Geschreven door

In eerste instantie kregen agenten een melding dat er iemand onwel was geworden en nog in zijn auto zat. De man reageerde nergens op, dus er moest een ruitje worden ingeslagen om de autodeur te openen. Agenten roken toen een sterke alcohollucht.
Agressief naar ambulancepersoneelDe man kon zelf niet op zijn benen staan. Hij werd agressief toen ambulancepersoneel hem op een brancard wilde leggen. Naar het ziekenhuis is hij niet gegaan, wel werd hij meegenomen naar het politiebureau.
Veel vrolijker werd hij niet: hij weigerde iedere medewerking en wilde geen blaastest doen. Hij werd in een cel gestopt.
Betalen voor verkeersbordMaandag krijgt hij een flink proces-verbaal. Voor het rijden onder invloed, het weigeren van de blaas- en bloedproef en het niet meewerken met de politie.
Naast het proces-verbaal krijgt de man sowieso een aanvraag voor een EMA (Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer) en wacht hem een procedure voor een alcoholslot. Ook draait de man op voor de schade aan het verkeersbord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.