Nog niemand aangehouden na vondsten dode dieren in Oudheusden, verband tussen zaken onduidelijk

22 december 2014 om 12:43
nl
Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in de twee zaken van de gevonden dode dieren in Oudheusden. Het is volgens een woordvoerder van de politie ook niet duidelijk of er een verband is tussen de vondst van vijf dode geiten afgelopen weekend en zes dode puppies en een aantal sierkippen een week daarvoor.
Geschreven door

Hoe de gedumpte dieren om het leven zijn gekomen, is volgens de woordvoerder ook niet duidelijk. Wel geeft hij aan dat er 'op de dieren geen uiterlijke kenmerken van geweld gevonden zijn’.
Door eigenaar gedumpt?Bij de politie zijn ook geen meldingen binnengekomen van dieren die gemist worden. De dieren kunnen volgens de woordvoerder dus ook een natuurlijke dood zijn gestorven en vervolgens door de eigenaar zijn gedumpt.
Na de eerste vondst van de dode puppies, sierkippen en eenden kwam er bij de politie één tip binnen. Hier is echter nog niks uitgekomen.
Bij elkaar in de buurtDe politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer weten van beide zaken. De dieren zijn gevonden in natuurgebied Elshoutse Wielen tussen Elshout en Oudheusden. Niet op precies dezelfde plek, maar wel bij elkaar in de buurt.
De Elshoutse Wielen is een populair wandelgebied dus mogelijk zijn er wandelaars die iets hebben gezien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.