Reconstructie van zware mishandeling 84-jarige vrouw uit Breda in Bureau Brabant

22 december 2014 om 19:46
nl
De politie heeft maandagavond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant aandacht gevraagd voor een zware mishandeling in Breda. Daar werd op 12 september dit jaar een 84-jarige vrouw overvallen in haar elektrische rolstoel. Ze kreeg een klap in haar gezicht en werd gestoken in haar wang.
Geschreven door

De vrouw ging naar de supermarkt om boodschappen te doen. Toen ze op de Maaseikstraat reed, dook ineens een man met bivakmuts op.
PortemonneeDe dader bedreigde de vrouw en sloeg haar in het gezicht. Met een scherp voorwerp verwondde hij haar. De man deed een greep in de tas van de bejaarde vrouw en rende weg met haar portemonnee.
Bureau Brabant liet maandagavond een reconstructie zien van de mishandeling. Drie maanden na de mishandeling gaat het nog steeds niet goed met het slachtoffer. Ze slaapt nog steeds slecht en durft niet meer alleen over straat. Ook financieel gaat het slecht met haar.
SignalementDe dader is een getinte man met donkere ogen. Hij droeg een blauw jack tijdens de overval en ging ervandoor in de richting van de Namenstraat. Mensen die meer informatie hebben over de brute overval, kunnen hun tips doorgeven op 0900-8844.
Verder in de uitzending van Bureau Brabant op 22 december:- Herhaalde oproep: wie herkent de scooter die mogelijk gebruikt is bij de moord op Martie Heesbeen in Rosmalen?- Bewakingsbeelden van een inbraak in een huis in Tilburg- Wie herkent de zakkenroller in Sint-Oedenrode?- Beelden van een beroving in Breda

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.