Video

Brand bij restaurant Buffalo’s Tilburg is mogelijk aangestoken

23 december 2014 om 11:15 • Aangepast 21 november 2020 om 20:55
nl
De brand die het interieur van restaurant Buffalo’s Burgers & Steaks aan de Zevenheuvelenweg in Tilburg maandagavond verwoestte, is mogelijk aangestoken. Dat zegt de politie dinsdag.
Profielfoto van
Geschreven door

Niemand gewond door de brand. Het restaurant was op het moment dat de brand uitbrak gesloten.
'Droom in rook opgegaan'"Onze droom is in rook opgegaan,", zo reageert eigenaresse Saskia Fransen, "maar we geven niet op. We willen het restaurant weer opbouwen." Op Facebook schrijft ze dat het afgelopen weekend nog volop feest was in het restaurant met live-muziek. 'Nu is er niets meer dan een smeulende hoop', schrijft ze.
Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, weet Fransen nog niet. Over de mogelijkheid dat de brand aangestoken zou zijn, zegt ze het volgende: "Dat zou zo maar kunnen." De technische recherche is dinsdagochtend begonnen met onderzoek in het pand. Ook een politiehond werd ingezet.

Wachten op privacy instellingen...

De brand brak maandagavond rond negen uur uit. De brandweer had het vuur snel onder controle. Om de brand sneller te kunnen blussen, sloeg de brandweer de ramen van het restaurant in. Ook werd het dak op één plek opengebroken. Maandagnacht is het pand bewaakt.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.