'Medewerkers Albert Verlinde in onzekerheid na fusie met Van den Ende'

23 december 2014 om 07:56
nl
Voor veel medewerkers van het bedrijf van Albert Verlinde is het nog helemaal niet zeker dat ze na de fusie met Stage Entertainment van Joop van den Ende nog een baan hebben. Volgens De Telegraaf staan veel banen van de ongeveer twintig medewerkers van Albert Verlinde Entertainment in Den Bosch op de tocht.
Geschreven door

Tot nu toe zouden volgens de krant alleen Albert Verlinde zelf, zijn secretaresse en zijn rechterhand Jeroen Dona meegaan naar Stage Entertainment.
In persoonlijke gesprekken met medewerkers moet er volgens de krant snel meer duidelijkheid komen over de mogelijkheden van de medewerkers binnen het bedrijf van Van den Ende in Amsterdam. Sommigen hebben maandag al zo'n gesprek gehad. Voor anderen geldt dat het gesprek dinsdag gepland staat.
Tot 1 april salarisMedewerkers die niet mee kunnen of willen naar Amsterdam, krijgen volgens De Telegraaf tot 1 april salaris. Daarna krijgen zij een afkoopsom die afhankelijk is van de tijd die zij voor Verlinde hebben gewerkt, de zogenoemde kantonrechtersformule.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.