Sport dinsdag: RKC Waalwijk haalt verdediger van FC Dordrecht, Arno Arts nieuwe trainer JVC Cuijk

23 december 2014 om 09:01
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Nando Wormgoor naar RKC, de nieuwe trainer van JVC Cuijk Arno Arts en geen World Cup zwemmen in Eindhoven.
Geschreven door

Wormgoor naar RKCNando Wormgoor speelt de komende seizoenshelft voor RKC Waalwijk. De 22-jarige verdediger wordt gehuurd van FC Dordrecht, waar hij nauwelijks aan speeltijd toekomt. "Nando is een fysiek sterke speler met opbouwend vermogen. Door naar RKC te komen, investeert hij in zichzelf. Ook biedt dit ons de kans hem een half jaar te zien en met hem te werken. Indien dit van beide kanten bevalt, kan dit eventueel leiden tot een langere samenwerking", aldus directeur Remco Oversier van RKC.
Geen World Cup in EindhovenDe zwemmers hebben in 2015 weer geen World Cup in Eindhoven. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Als Nederland een wereldbekerwedstrijd mag organiseren, vindt het evenement in Amsterdam plaats. Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion wordt gepasseerd omdat de gemeente Eindhoven niet garant wil staan voor ongedekte sponsoring.
Arno Arts nieuwe trainer JVC CuijkArno Arts wordt de komende twee seizoenen de nieuwe trainer van JVC Cuijk. De 45-jarige inwoner van Milsbeek volgt daarmee Eric Meijers op die terugkeert bij Achilles’29. Arno Arts speelde het grootste deel van zijn voetbalcarrière bij NEC en Willem II.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.