Militair klimt 's nachts over hek NAC-stadion en probeert vuilnisbak vol snoep te stelen

23 december 2014 om 20:19 • Aangepast 21 november 2020 om 20:54
nl
Een 25-jarige militair uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag over een hek van het NAC-stadion geklommen en heeft daar geprobeerd snoep en frisdrank te stelen. De politie betrapte hem op heterdaad. Dat meldt de Koninklijke Marechaussee dinsdag.
Profielfoto van
Geschreven door

De man had onder meer chocoladerepen gestolen uit een ruimte in het stadion, aldus Stan Verberkt, woordvoerder bij de marechaussee. De 25-jarige militair had het snoepgoed en de frisdrank in een vuilnisbak gedaan.
Over hek tillenAgenten betrapten hem toen hij de volle bak over het hek probeerde te tillen. Hij werd overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee. Die onderzoekt de zaak.
Alvast kijkje nemenVolgens Verberkt verklaarde de man dat hij alvast een kijkje in het stadion wilde nemen vanwege de wedstrijd de volgende dag. Zondag werd NAC-Feijenoord gespeeld. De 25-jarige man vertelde overigens niet van welke club hij supporter is.
Na verhoor werd de militair vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie gaat de zaak beoordelen. Volgens Verberkt heeft NAC aangifte gedaan

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.