Doornboslaan Breda maandenlang afgesloten vanwege aanleg viaducten voor bussen en fietsers

24 december 2014 om 14:34
nl
De Doornboslaan in Breda wordt vanaf 5 januari tot eind september afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van het spoorviaduct. De afsluiting is nodig omdat naast het bestaande viaduct een nieuw bus- en fietsviaduct worden aangelegd. Dat meldt de gemeente Breda.
Geschreven door

Het nieuwe viaduct is bedoeld voor de snelle busverbinding tussen Breda en Oosterhout. Op 5 januari wordt begonnen met de aanleg van de busbaan tussen de Oosterhoutseweg en het nieuwe station. De baan komt ten noorden van het spoor en gaat over de Doornboslaan en onder de Kapittelweg door.
Ook nieuw fietspadEr komt ook een fietspad tussen de Oosterhoutseweg en de Vuchtstraat. Over de Doornboslaan komen twee nieuwe viaducten: één voor fietsers en één voor  bussen.
Tot 5 januari worden de fiets- en voetpaden van de onderdoorgang bij de Doornboslaan al afgesloten. Een rijstrook van de weg is ingericht voor fietsers en voetgangers. Vanaf 5 januari worden fietsers omgeleid via de Terheijdenseweg en het autoverkeer via Kapittelweg en Belcrumweg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.