Jozef, Maria en Sinterklaas: beluister het eigentijdse kerstverhaal van Omroep Brabant

24 december 2014 om 22:00
nl
Ga er maar eens goed voor zitten en zak lekker onderuit tijdens de kerstdagen. Want Kerstmis bij Omroep Brabant gaat jaarlijks gepaard met een traditioneel kerstverhaal op de radio. De geboorte van kindeke Jezus staat dus centraal maar er is ook ruimte voor andere zaken zoals politiek, cultuur en… flauwe humor.
Geschreven door

Ieder jaar zorgt de radioredactie voor een eigentijds kerstverhaal. Dit jaar is alweer de zesde editie. We begonnen ooit met een Brabantse versie van het kerstverhaal. Maar ook een Griekse variant is al eens gemaakt, net als een kerstverhaal bij de Maya's en het 'roze kerstverhaal' vorig jaar.  
Sinterklaas en GrettaDit jaar gooien we het over een andere boeg. Het wordt een kerstverhaal met een politiek tintje. Zo bemoeit Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren zich met het vervoersmiddel van Jozef en Maria. Gretta Duisenberg breekt even in en ook Sinterklaas speelt een belangrijke rol.
Nieuwsgierig geworden? Luister dan Eerste- en Tweede Kerstdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur naar het kerstverhaal van Omroep Brabant. Of beluister het hier alvast online.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.