Drie Brabantse bestuurders genomineerd voor titel Beste Lokale Bestuurder 2014

24 december 2014 om 21:16
nl
Drie Brabantse bestuurders dingen mee naar de titel Beste Lokale Bestuurder 2014. Het gaat om de (scheidend) burgemeester van Breda, Peter van der Velden, de Osse wethouder René Peters en Wim van de Donk, commissaris van de Koning in Brabant.
Geschreven door

Er zijn in totaal tien bestuurders genomineerd, onder wie zeven burgemeesters, een lid van Gedeputeerde Staten, een wethouder (René Peters) en een commissaris van de Koning (Wim van de Donk).
Subcategorieën Naast de tien genomineerden voor de titel Beste Lokale Bestuurder, is wethouder Ron Dujardin uit Etten-Leur genomineerd in de subcategorie 'beste nieuwkomer'. Hij strijdt tegen twee andere bestuurders.
In de categorie 'beste bestuurder in een gemeente met minder dan 30.000 inwoners' is geen Brabantse bestuurder genomineerd.
Uitreiking halverwege januariDe titel is in het leven geroepen door Binnenlands Bestuur, een nieuwssite voor ambtenaars en bestuurders. De lijst met genomineerden is samengesteld door bestuurders zelf. Op maandag 19 januari wordt bekend wie de titel binnensleept.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.