Lingo keert terug met zomereditie en gaat zomerstop De Wereld Draait Door invullen

25 december 2014 om 14:05
nl
De kogel is door de kerk: Lingo keert volgend jaar tijdelijk terug. Er komt een zomereditie van de spelletjesshow. Dat heeft presentatrice Lucille Werner uit Eindhoven bevestigd in De Telegraaf.
Geschreven door

Werner gaat met de zomereditie het land in om het taalspelletje op locatie te spelen. Het is de bedoeling dat het programma de zomerstop van De Wereld Draait Door gaat invullen.
'Kijker wil Lingo terug'Werner zegt dat de voorbereidingen van de zomereditie in volle gang zijn. “Lingo is dus nog niet helemaal over”, vertelt de Eindhovense tevreden tegen de krant. De kijker wil volgens haar het programma terug en dat gaat dus in de zomer gebeuren.
De terugkeer van Lingo zal waarschijnlijk maar tijdelijk zijn. “Ik vind het ook goed om te kijken naar andere succesvolle spelprogramma's in het buitenland. Wellicht kunnen deze programma's ook scoren in Nederland”, legt Werner uit.
LEES OOK: Lingo stopt, 25 jaar populair woordspelletje in 25 tweets: 'De ballen!'
Laatste LingoDe zomereditie van Lingo wordt over een paar weken officieel aangekondigd door AVROTROS. Begin oktober was de laatste uitzending van Lingo. Erwin van Uden (24) uit Oss en Valerie Vugts (21) uit Sint-Michielsgestel wonnen de laatste aflevering met grote voorsprong.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.