Bredanaar Nemanja Gudelj (23) wellicht naar Engeland, Burnley heeft 10 miljoen over voor AZ-speler

25 december 2014 om 15:43
nl
De kans is aanwezig dat Nemanja Gudelj (23) zijn laatste wedstrijd voor AZ gespeeld heeft. De Bredase middenvelder staat in de belangstelling van de Premier League-club Burnley. De Britten zouden tien miljoen euro over hebben voor de negenvoudig Servisch international.
Geschreven door

Dat laat talkSPORT weten.
Strijd om lijfsbehoudHet geplaagde Burnley is dringend op zoek naar nieuwe krachten en zou in Gudelj de ideale middenvelder zien. Burnley staat momenteel achttiende in de Premier League en strijdt met Crystal Palace, Hull en Leicester om lijfsbehoud in de hoogste competitie van Engeland.
De middenvelder van AZ zou in januari nog de overstap kunnen maken naar Turf Moor, het sportpark van de Britse laagvlieger. Volgens manager Sean Syche kan de international van Servië het middenveld van meer kracht voorzien.
De vraag is alleen wel of de 23-jarige aanvoerder een avontuur bij de degradatiekandidaat ziet zitten. Op Twitter heeft Gudelj in elk geval een bericht over het transfergerucht geretweet.
Gespeeld bij NACGudelj voetbalde van 2001 tot 2013 bij NAC Breda. In de zomer van 2013 maakte hij de overstap naar AZ. In Alkmaar is de middenvelder in korte tijd erg belangrijk geworden. De club staat momenteel zesde in de Eredivisie en strijdt om een plek in de Europa League.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.