Wilde politieachtervolging door Kaatsheuvel eindigt met botsing lichtmast, verdachte rent weiland in

26 december 2014 om 19:20
nl
In Kaatsheuvel heeft donderdagnacht een wilde politieachtervolging plaatsgevonden. Deze eindigde op de kruising van de Europalaan met de Midden Brabantweg, waar de drie verdachten met hun auto tegen een lichtmast botsten. De bestuurder van de auto vluchtte vervolgens een weiland in.
Geschreven door

De agenten hebben de man, een 19-jarige Tilburger, uiteindelijk kunnen oppakken.
Drie verdachten schrokkenDe politie was die nacht aan het surveilleren in de buurt, toen zij op de Europalaan een auto met daarin drie inzittenden zag stilstaan. De agenten zagen dat de drie mannen schrokken toen ze hen naderden. De bestuurder reed in volle vaart weg, waarna een wilde politieachtervolging ontstond.
De achtervolging eindigde uiteindelijk op de kruising met de Midden Brabantweg. Hier knalde de auto op een lichtmast. De bestuurder rende een weiland in, maar werd even later alsnog aangehouden. Tijdens zijn vluchtpoging gooide hij een tas weg met daarin een slotentrekker, een boormachine en drie afgebroken cilinders met een schroef.
Auto weggetakeldTegen de andere twee verdachten had de politie te weinig bewijs om hen meteen aan te houden. De politie is een onderzoek begonnen. De auto van de verdachte werd door een lokaal bergingsbedrijf weggetakeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.