Lege pinautomaten Rabobank zaterdag door actie personeel Brink's

27 december 2014 om 01:01
nl
Vooral pinautomaten van Rabobank zullen zaterdag leegraken door de actie bij geldtransporteur Brink's uit Best. Bij het bedrijf verdwijnen banen, maar is er volgens de bonden nog geen goed sociaal plan; uit protest vult het personeel zaterdag geen pinautomaten van Rabobank bij. Een deel van de pinautomaten van ABN AMRO wordt ook overgeslagen, zo zegt vakbond CNV Vakmensen.
Geschreven door

Mede omdat grootste klant Rabobank een overstap maakt naar een andere geldtransporteur, moet Brink's flink reorganiseren. Vanaf volgend jaar verliezen honderden mensen hun baan. Bij de vestiging in Best gaat het om ongeveer zeventig van de 140 banen.
Ultimatum gemistDe vakbonden strijden nog steeds voor een goed sociaal plan voor de medewerkers. Brink's heeft een ultimatum van de vakbonden deze week laten lopen, daarom komen de medewerkers nu in actie.
De actie zaterdag is al eerder aangekondigd, maar hoe die precies vorm zou krijgen was nog niet bekend. Vrijdagavond liet CNV Vakmensen weten dat het de pinautomaten van Rabobank zijn, die overgeslagen worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.