Volière ingestort bij Safaripark Beekse Bergen door sneeuwval, park zondag wellicht gesloten

27 december 2014 om 20:20 • Aangepast 21 november 2020 om 20:51
nl
Door de hevige sneeuwval is zaterdagmiddag een volière op Safaripark Beekse Bergen ingestort. De schade is groot. De organisatie overweegt om het park zondag dicht te houden voor bezoekers. Dat laat Beekse Bergen zaterdag weten op Facebook.
Profielfoto van
Geschreven door

Vanwege de hevige sneeuwval in Brabant hield het park zaterdag de hele dag haar deuren gesloten. Het gewicht van de sneeuw op bomen en takken langs de auto- en wandelroute zorgde voor gevaarlijke situaties. Er werd door werknemers 'hard gewerkt' om het park weer gereed te maken.

Wachten op privacy instellingen...

Vogels niet gewondDoor de instorting van een volière is echter nog maar de vraag of het park zondag weer open kan. “Afhankelijk van de gevolgen van eventuele verdere sneeuwval en vorst besluit Safaripark Beekse Bergen morgenochtend of het park toegankelijk is voor gasten”, zo laat de organisatie weten.
Of het park in Hilvarenbeek zondag wel of niet open gaat, wordt tijdig gecommuniceerd op de website of op de Facebook-pagina. De vogels die normaliter in de volière verblijven, waren voor de winter al in een binnenverblijf gezet, meldt Beekse Bergen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.