Video

Dode man op straat gevonden in Rijen, aan de gevolgen van een steekwond overleden

27 december 2014 om 21:09 • Aangepast 21 november 2020 om 20:51
nl
Op de Julianastraat in Rijen is zaterdagavond rond halfacht een dode man gevonden. Hij is aan de gevolgen van een steekwond om het leven gekomen, laat een politiewoordvoerder aan Omroep Brabant weten.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie weet nog niet wat er is gebeurd en sluit niets uit. Een voorbijganger vond het lichaam en waarschuwde hierop de hulpdiensten. Zij waren snel aanwezig, maar konden de man niet meer redden.
Volgens omstanders zou het slachtoffer door iemand zijn neergestoken. Dat kan de politie nog niet bevestigen, maar ze vermoedt wel dat het zich in een huis heeft afgespeeld en dat het slachtoffer bloedend naar buiten is gegaan.
Slachtoffer huurde kamerHet slachtoffer zou een kamer hebben gehuurd aan de Julianastraat. Verhuurder Ferdi, die niet met achternaam genoemd wil worden, is ‘zeer geschrokken’. “Hij was een hele nette en rustige jongen. Ik heb geen idee wat er is gebeurd. Ik kan er helaas niet heen omdat ze alles hebben afgezet."
'Nog nooit hier gebeurd'Toon Martens (74) woont in de Julianastraat en zag het lichaam liggen toen hij uit zijn raam keek. "Er was veel bloed", blikt de bewoner terug. "Het is een hele toestand. Ik woon hier al 41 jaar, maar zoiets als dit is nog nooit hier gebeurd."
De voorbijganger die de dode man op straat vond, belde bij Martens aan met het verzoek of hij zijn telefoon kon gebruiken. "De politie is hier ook geweest, helaas heb ik weinig van dit alles gezien", licht de bewoner toe.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Groot onderzoekEr zijn veel agenten op de been in de Julianastraat. Zij doorzoeken momenteel de omgeving. De straat is afgezet met rode linten, zodat de technische recherche ongestoord een sporenonderzoek op touw kan zetten.
Het lichaam ligt onder een wit doek op straat. Het is nog niet duidelijk of de man door iemand anders is neergestoken, aldus een politiewoordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.