Video

Vrouw (20) aangehouden voor doodsteken man in Rijen

28 december 2014 om 17:02
nl
Een 20-jarige vrouw is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van een man in Rijen.
Geschreven door

De man werd zaterdagavond rond kwart voor acht voor een huis aan de Julianastraat gevonden.
'Het hakt er wel in'Het slachtoffer huurde een kamer in een pand aan de Julianastraat. Verhuurder Ferdi, die niet met achternaam genoemd wil worden, heeft slecht geslapen na het lugubere nieuws. “Ik kan nog niet terug naar het gebouw, omdat de politie daar nog onderzoek doet. Dat die man voor mijn pand dood is gevonden hakt er wel in.”
Over de 20-jarige vrouw die is opgepakt wil de verhuurder geen uitspraken doen. Of zij een kamer bij hem huurde wil hij noch bevestigen noch ontkennen. “Ik weet verder ook niet wat er aan de hand is, dus ik wacht nog even het onderzoek af.”
In het huis neergestokenHet slachtoffer zou door een steekwond zijn overleden. Volgens de politie staat vast dat hij in het huis is neergestoken. Hij liep daarna bloedend naar buiten en stierf op straat. Wie de man is, weet de politie nog niet.
Een voorbijganger vond het lichaam en waarschuwde de hulpdiensten. Die waren snel aanwezig, maar konden de man niet meer redden.
Kamer gehuurdHet slachtoffer zou een kamer hebben gehuurd aan de Julianastraat. Verhuurder Ferdi liet zaterdag weten dat hij ‘zeer geschrokken’ is. “Hij was een hele nette en rustige jongen. Ik heb geen idee wat er is gebeurd. Ik kan er helaas niet heen omdat ze alles hebben afgezet."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.